Beställ Hembygdsföreningens skrifter

Hembygdsföreningen har givit ut några skrifter och en bok. Beställ genom att skicka ett mail till vikingstadshbf@hotmail.com eller besök hembygdsgården.


RAKERED – En försvunnen socken  Bok utgiven av Vikingstad Hembygdsförening 1994. Boken är ett resultat av en studiecirkel inom hembygdsföreningen och bygger i sin tur till övervägande del på originalhandlingar såsom församlingsböcker, husförhörslängder, gårdsarkiv, skifteshandlingar, sockenstämmoprotokoll. Slutsåld men finns att få på USB. Pris 200 kr (ev porto tillkommer)
BOO, BRINK, GUNNORP – Några byar i Vikingstad  Kompendium utgivet av Vikingstad Hembygdsförening 2001. Häftet är ett resultat av en studiecirkel inom hembygdsföreningen och bygger i sin tur till övervägande del på originalhandlingar såsom församlingsböcker, husförhörslängder, gårdsarkiv, skifteshandlingar, sockenstämmoprotokoll. Finns till salu för 50 kr (ev porto tillkommer)
GUSTAD – En by i Vikingstad Kompendium utgivet av Vikingstad Hembygdsförening 2000. Häftet är ett resultat av en studiecirkel inom hembygdsföreningen och bygger i sin tur till övervägande del på originalhandlingar såsom församlingsböcker, husförhörslängder, gårdsarkiv, skifteshandlingar, sockenstämmoprotokoll. Finns till salu för 50 kr (ev porto tillkommer)
HARG – En by i Vikingstad  Kompendium utgivet av Vikingstad Hembygdsförening 2000. Häftet är ett resultat av en studiecirkel inom hembygdsföreningen och bygger i sin tur till övervägande del på originalhandlingar såsom församlingsböcker, husförhörslängder, gårdsarkiv, skifteshandlingar, sockenstämmoprotokoll. Finns till salu för 50 kr (ev porto tillkommer)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *